joi, 21 iunie 2012

Ruj rosu- instructiuni de folosire

      

        
Atunci cand alegi sa porti ruj rosu, trebuie sa fii atenta la ce nuanta ti se potriveste si mai ales, sa ai grija cum il aplici. Multe persoane evita sa poarte rujul rosu deoarece li se pare prea indraznet. Dar odata ce iti schimbi perspectiva si gasesti nuanta de ruj care iti schimba look-ul de la indraznet la sofisticat, te vei indragosti de rujul rosu. Deci hai sa vedem cum trebuie sa il aplici:

Inainte, e foarte important sa ai buzele exfoliate si hidratate (foloseste un balsam cat mai hidratant). Daca folosesti pentru prima oara aceasta nuanta, poti aplica rujul cu buricul degetului, iar daca deja ai prins curaj, atunci aplica corector si fa conturul buzelor cu un creion de o culoare asemanatoare cu a rujului. Nu vrem un contur vizibil ci doar putin ajutor atunci cand aplicam rujul.Pentru precizie, foloseste neaparat o pensula.

Dupa ce ai terminat aceasta etapa, preseaza-ti usor buzele una de cealalta pentru a distribui rujul uniform. Orice greseala se poate repara cu putin anticearcan aplicat cu grija sau find de ten.

Nu uitati ca dupa aplicare sa folositi un servetel pe care sa il prindeti intre buze, pentru a elimina excesul si de asemenea, aveti grija ca restul machiajului sa fie cat mai discret. De restul se ocupa rujul rosu.

Va puteti inspira din aceasta imagine:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu