marți, 5 iunie 2012

Impletituri


 Vedeta verii e impletitura de orice fel, chiar daca e vorba de o coada impletita, de doua sau de mai multe.Vedetele hollywoodi-ene deja au defilat purtand aceste frizuri lejere dar in acelasi timp sofisticate. Aveti atatea modele de impletituri incat nu ramane decat sa incercati si sa vedeti care vi se potrivesc in raport timp-dificultate-lungimea parului.
 
* 1. Opteaza pentru o impletitura dezorganizata
Este foarte usor de obtinut - trebuie doar sa iti strangi parul intr-o coada de cal zbarlita si sa-l tapezi, pentru volum.
2. Lasa-ti cateva suvite mai lejere
Taylor Momsen si Nicole Richie tin cont de acest truc si nu-si strang prea tare impletiturile. Astfel, obtin un look mai lejer, mai fresh si modern.
3. Foloseste impletiturile ca sa-ti incadrezi fata
O coada impletita in loc de bentita este o alegere foarte buna indiferent de ocazie. Vedete precum Jessica Alba, Jennifer Aniston sau Christina Aguilera recurg la acest truc foarte des.
4. Fa-ti o coada inalta
Prinde-ti parul in varful capului intr-o coada de cal si impleteste-l. Vei avea un look pe cat de fresh, pe atat de stylish.
* sursa http://www.perfecte.ro/hair-style 


Va recomand canalul de Youtube al lui lilithdarkmoon unde puteti gasi tutoriale pentru tot felul de impletituri. Sunt usor de facut, rapide, si nu necesita multa "stiinta". :)
Spor la impletit!
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu