miercuri, 25 iulie 2012

Home deco

Nu am vrut sa mai postez, dar nu m-am putut abtine. Am gasit o super idee de lampa, pentru cei care adora lumina difuza. Aveti nevoi de o sticla de vin si o instalatie de pom. Dar rezultatul merita, va spun eu..Incercati (parte asta va fi cam grea) sa faceti o gaura la baza sticlei, eventual rugati pe cineva sa va ajute si neaparat sa nu faceti asta in casa deoarece s-ar putea sparge sticla in timpul procesului. Introduceti cu grija instalatia de pom prin gaura si apoi bagati-o in priza. Pentru un efect mai impresionant puteti folosi o instalatie colorata.
Trebuie sa incerc si eu asta!!!

Idee de cadou

Chiar m-am indragostit de acest proiect si abia astept sa il incerc si eu. Aveti nevoie de un borcanel simpatic, lipici, sclipici-pe care il gasiti usor in comert, o figurina micuta si apa. Lipiti figurina de capacul borcanului. Umpleti borcanul cam cu 2 degete de sclipici iar restul apa. Puneti lipici si pe marginea capacului apui infiletati strans borcanul. Aveti acum propriul glob magic. Mi se pare o idee super de cadou :)

Idee de gentuta

Pentru aceasta geanta simpla dar de efect aveti nevoie de o plasa de panza simpla, un creion si vopsea pentru textile. Faceti un colaj din hartie prima data iar apoi lasati-va imaginatia sa zburde. Eu am gasit acest model cu inimioara. Partea in care se afla radiera o inmuiati in vopsea iar apoi tamponati usor dupa modelul ales. Pentru a crea acest efect de degrade folositi mai multa sau mai putina vopsea atunci cand inmuiati creionul. E chiar draguta, nu?

vineri, 20 iulie 2012

Impletitura tip unicorn

Este acea impletitura rasucita in doua, de care tot timpul ma intrebam cum sta asa fara sa se desire? Secretul e simplu, si deloc bine ascuns.
Se prinde parul intr-o coada, este bine sa fie securizat cu un elastic transparent, apoi se imparte in doua suvite care se rasucesc individual in acelasi sens. Apoi le rasuciti intre ele, in doua, si astfel ajungeti in 2-3 minute la o impletitura care sigur va atrage privirea. Ar trebui sa va iasa cam asa:
Astept sa imi spuneti daca ati incercat :)

miercuri, 18 iulie 2012

Impletitura tip cordeluta

Pieptanati foarte bine parul, inainte de a incepe orice. Apoi, alegeti o sectiune din spatele urechii ( aceasta sectiune sa fie atat de groasa pe cat doriti sa fie rezultatul final ). Incepeti sa impletiti in sus, pentru a nu avea o codita cu denivelari si bucle-nimanui nu ii plac acestea :).Cand ati ajuns la distanta de o palma fata de ureche, luati o suvita de par ramasa si introduceti-o in impletitura. Continuati sa impletiti apoi faceti acelasi lucru la coltul opus. Aceasta va asigura impletitura si o va tine fixa fara a se lasa sau a se desface. Cand ajungeti in cealalta parte, asigurati impletitura cu o agrafa simpla. 
Acesta e rezultatul:
Sau pentru impletitura dubla de tip cordeluta puteti incerca asa:
Rapid si usor, nu-i asa? :)

duminică, 15 iulie 2012

Idee de curea

M-am indragostit pur si simplu de aceasta curea. E super draguta, potrivita la orice rochita si mai ales, va puteti juca atat cu modelul cat si cu culorile. Aveti nevoie de snururi pe care le gasiti cu usurinta in comert- sunt cele de tip siret-si niste brose. Impletiti snururile cate 3 apoi asigurati capetele cu putina sarma- aveti grija sa fie cat mai subtire si mai putin vizibila- dupa care aplicati brosa sau brosele-depinde de cat de incarcata doriti sa fie cureaua-chiar pe partea de imbinare a celor doua capete.
Chiar arata super, nu?

Idee de bratara

Tot ce va trebuie e un fermoar ( de preferat unul de metal ) de pe care sa taiati cu o forfecuta marginile din material, cat mai aproape de partea propriu zisa a fermoarului. Va mai trebuie de asemenea inchizatori ( pe care puteti sa le luati de pe un lant mai vechi ) si pandantive. Cu siguranta va vor iesi niste bratari originale si chiar Chic! :)

Later edit

Referitor la postul asta am mai gasit un model super pentru tricou.
Ce ziceti de asta?

miercuri, 11 iulie 2012

Remedii naturale pentru...


marți, 10 iulie 2012

Skull t-shirt

Stiti probabil tricourile Zara care au facut furori, cele cu craniul decupat pe spate?
Ok, pentru cele care nu stiu despre ce vorbesc, aici aveti modelul:)


Puteti sa faceti asta si voi. E foarte simplu, aveti nevoie doar de o foarfeca mai mica (puteti folosi o forfecuta de unghii pentru a decupa detaliile mai usor) un tricou simplu sau chiar un maieu, si putina imaginatie. Asta, pentru ca puteti decupa orice model vreti voi :) Faceti conturul modelului dorit cu un marker sau cu creta (va recomand sa il faceti cu puncte puncte, nu cu linie) iar apoi taiati usor cu foarfeca pe modelul trasat.

Arata super, nu? 
P.S.
Puteti folosi un sablon, ca cel de mai jos, sau lasati-va pur si simplu imaginatia sa zboare.
 






 



joi, 5 iulie 2012

Din categoria "Do it yourself" !

Imi place foarte mult Pinterest pentru ca poti gasi o gramada de chestii interesante de genul "How to..". Asa am gasit un blog genial, cu lucrusoare pe care sa le faci singura acasa, care nu necesita nici mult timp si nici bani. Voi posta cateva idei care trebuie neaparat incercate...Cu siguranta ca voi posta rezultatul atunci cand le voi incerca si eu. Asa ar trebui sa arate :



Si nu ai nevoie decat de:

E genial! Abia astept sa incerc si eu :)