miercuri, 13 februarie 2013

To be or not to be your Valentine.

That is the question...
Niciodata nu mi-a placut Valentine's Day. Niciodata nu mi-au placut cuplurile de care te loveai la tot pasul in ziua aceasta, cuplurile alea siropoase si pupacioasa si enervante din cale afara. Dar anul acesta, stand sa ma gandesc mai bine..ce treaba avem cu ei pana la urma? Cei care urasc Valentine's Day striga in stanga si in dreapta despre cat de comerciala e sarbatoarea asta si cat de plasticizata. C'mon pana la urma ajungem sa fim interesanti daca suntem impotriva tot timpul. Nu mai stie nimeni sa ignore sau pur si simplu sa nu isi bage nasul in chestiile altora?
Mai e teoria aceea ca sarbatoresti iubirea in fiecare zi, blabla, ca nu ai nevoie de o zi speciala pentru asta, blabla. Ba da, ai nevoie. Ai nevoie de o zi care sa te scoata din rutina de zi cu zi si mai ales din rutina de cuplu. Ai nevoie de ziua aceea in care te trezesti cu flori si in care esti rasfatat, in care ti se fac declaratii, ti se aminteste ce iubit minunat esti si petreci timpul cu persoana iubita in oras.
M-am saturat sa aud ca nu ai nevoie de ziua aia ca POTI  sa le faci tot timpul. Foarte bine, dar cati o fac chiar tot timpul? Ai nevoie de ziua aia care sa te oblige sa faci asta. Si sincer, nu cred ca se supara nimeni de asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu