marți, 9 iulie 2013

Coc cu burete

Pentru că tot este perioada evenimentelor elegante, vă propun o coafură rapidă, ușor de făcut și cel mai important - de efect! Cocul a fost întotdeauna una dintre cele mai elegante coafuri, după părerea mea, așa că  vă voi arăta cum puteți face un coc cu ajutorul unui burețel circular. Eu am găsit în h&m burețel special, puteți găsi pe diferite dimensiuni și culori, potrivit atât pentru păr deschis la culoare cât și pentru cel închis. Dacă nu aveți un burețel special și nici nu aveți posibilitatea să cumpărați unul puteți folosi o șosetă mai veche, în aceeași nuanță a părului. Puteți găsi pe youtube o mulțime de tutoriale de cocuri în care este folosită o șosetă. Burețelul de care vă vorbeam arată cam așa:
Acum, aveți nevoie doar de agrafe de păr subțiri, de asemenea în culoarea părului și unul sau două elastice subțiri-acestea le puteți folosi în funcție de cât de rezistent vă este părul. Apoi, tot ce trebuie să faceți e să urmăriți pas cu pas video-ul de mai jos:



Puteți să optați și pentru un coc poziționat mai sus, sau cum doriți, procedeul este același, rezultatul este doar diferit. Arată awesome, așa-i?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu