luni, 25 iunie 2012

Camasa cu dantela

Tot de la fetele de la Zuzimade Craft o alta idee super: Camasa cu dantela.

Foarte simplu de facut si rapid. Asa puteti schimba orice camasa banala intr-una glamorous.



Iar rezultatul arata cam asa:



Ce ziceti? Destul de simplu,nu? :) Incercam?

sâmbătă, 23 iunie 2012

Conturul negru

     Sincer mi se pare aproape imposibil de facut...adica mi se parea. Acum am descoperit o metoda super usoara prin care va puteti face conturul negru aproape perfect. Zic aproape perfect pentru ca niciodata ochiul drept nu va iesi exact la fel ca stangul, nu-i asa? Trebuie sa va ganditi inainte sa incepeti cat de dramatica vreti sa va fie privirea dupa aplicarea conturului.
     Puteti jongla cu o multime de modele, dimensiuni sau grosimi. In functie de dispozitia voastra, alegeti-o pe cea potrivita.





Pont: La pasul 2, faceti prima data ochiul stang si apoi pe cel drept. Asta va va ajuta sa faceti un contur cat mai simetric.
Spor la machiat! :)
Alte modele:


joi, 21 iunie 2012

Ruj rosu- instructiuni de folosire

      

        
Atunci cand alegi sa porti ruj rosu, trebuie sa fii atenta la ce nuanta ti se potriveste si mai ales, sa ai grija cum il aplici. Multe persoane evita sa poarte rujul rosu deoarece li se pare prea indraznet. Dar odata ce iti schimbi perspectiva si gasesti nuanta de ruj care iti schimba look-ul de la indraznet la sofisticat, te vei indragosti de rujul rosu. Deci hai sa vedem cum trebuie sa il aplici:

Inainte, e foarte important sa ai buzele exfoliate si hidratate (foloseste un balsam cat mai hidratant). Daca folosesti pentru prima oara aceasta nuanta, poti aplica rujul cu buricul degetului, iar daca deja ai prins curaj, atunci aplica corector si fa conturul buzelor cu un creion de o culoare asemanatoare cu a rujului. Nu vrem un contur vizibil ci doar putin ajutor atunci cand aplicam rujul.Pentru precizie, foloseste neaparat o pensula.

Dupa ce ai terminat aceasta etapa, preseaza-ti usor buzele una de cealalta pentru a distribui rujul uniform. Orice greseala se poate repara cu putin anticearcan aplicat cu grija sau find de ten.

Nu uitati ca dupa aplicare sa folositi un servetel pe care sa il prindeti intre buze, pentru a elimina excesul si de asemenea, aveti grija ca restul machiajului sa fie cat mai discret. De restul se ocupa rujul rosu.

Va puteti inspira din aceasta imagine:

miercuri, 20 iunie 2012

Cum sa porti o esarfa in stil "Turban"


Ca tot a venit vara acum putem purta esarfele in cat mai multe feluri. Ce spuneti de cele purtate tip turban? Nu-i asa ca arata chic? :)





joi, 14 iunie 2012

Ceva bun

Si nu e doar bun ci si arata delicios. Eu m-am gandit ca ar merge pe paharul cu inghetata preferata intr-o zi calduroasa sau cand pregatesti ceva bun pentru o  intalnire cu prietenii. Sigur ii vei impresiona ;)

Cat de inventiva esti cand trebuie sa porti esarfe?

Si iti voi arata nu doar un mod de a purta esarfa, ci 25!!!! :))
 




Suport pensule Make-up

Daca si tu trebuie sa iti cauti 5 minute pensulele in trusa de machiaj, atunci stii ca ai nevoie de asa ceva. Eu tot timpul intarziu pentru ca ma machiez pe fuga si parca atunci se ascund toate de mine. Asa ca pe langa intarziatul normal, se mai adauga timpul de cautare al ustensilelor :)

Ideea asta mi se pare simpla si e atat de ok pentru ca pe langa utilitatea ei, se mai si potriveste cu orice design. Ramane doar sa mergeti sa cumparati cafea boabe!


P.S.
Puteti ca pe langa pensule sa "infigeti" si creioanele de buze sau cele de ochi in acest suport.

vineri, 8 iunie 2012

Cute pearl necklace



O idee super pentru un aceesoriu potrivit unei rochii negre simple. E super rapid de facut si foarte de efect. Ai nevoie doar de margele,o brosa si doua panglici.

Rezultatul arata asa:

marți, 5 iunie 2012

O altfel de cordeluta

Pentru o altfel de cordeluta aveti nevoie de un lant-sau mai multe (de preferat mai multe) si o agrafa tip pieptene din metal sau doua agrafe simple (depinde de cum vreti sa o prindeti in par).
















Rezultatul ar trebui sa arate asa:


Colier deosebit




O idee deosebita pentru un colier glamorous pe care il poti face chiar tu. Ai nevoie de o bucata de fetru careia sa ii dai forma pe care o doresti, de noste brose si de putina imaginatie. E o idee super chiar si pentru un cadou, de ce nu? Hai sa vedem, va iese?




Am gasit de curand un cont foarte interesant de Facebook. E vorba de fetele de la Zuzimade Craft care au tot felul de lucrusoare dragute si un album intreg cu "How to do it yourself". Am ales azi o idee din albumul lor, pentru a-ti moderniza jerseul. Tot ce iti trebuie sunt doua petice de piele intoarsa (de preferat) pe care le poti gasi in orice magazin, sau daca nu, poti sacrifica o gecuta veche pentru a face rost de ele. Iddea este sa fie un material moale pe care sa il poti coase usor.
Spor la cusut :)





Fishtail Braid sau impletitura tip "Coada de peste"

Si pentru ca stiu ca pare atat de complicata aceasta impletitura, am decis sa va arat exact cum se face. E atat de simplu insa, iar dupa ce veti exersa de cateva ori imi veti da dreptate. Este sofisticata si potrivita pentru orice tinuta :)


Impletituri


 Vedeta verii e impletitura de orice fel, chiar daca e vorba de o coada impletita, de doua sau de mai multe.Vedetele hollywoodi-ene deja au defilat purtand aceste frizuri lejere dar in acelasi timp sofisticate. Aveti atatea modele de impletituri incat nu ramane decat sa incercati si sa vedeti care vi se potrivesc in raport timp-dificultate-lungimea parului.
 
* 1. Opteaza pentru o impletitura dezorganizata
Este foarte usor de obtinut - trebuie doar sa iti strangi parul intr-o coada de cal zbarlita si sa-l tapezi, pentru volum.
2. Lasa-ti cateva suvite mai lejere
Taylor Momsen si Nicole Richie tin cont de acest truc si nu-si strang prea tare impletiturile. Astfel, obtin un look mai lejer, mai fresh si modern.
3. Foloseste impletiturile ca sa-ti incadrezi fata
O coada impletita in loc de bentita este o alegere foarte buna indiferent de ocazie. Vedete precum Jessica Alba, Jennifer Aniston sau Christina Aguilera recurg la acest truc foarte des.
4. Fa-ti o coada inalta
Prinde-ti parul in varful capului intr-o coada de cal si impleteste-l. Vei avea un look pe cat de fresh, pe atat de stylish.
* sursa http://www.perfecte.ro/hair-style 


Va recomand canalul de Youtube al lui lilithdarkmoon unde puteti gasi tutoriale pentru tot felul de impletituri. Sunt usor de facut, rapide, si nu necesita multa "stiinta". :)
Spor la impletit!